De zomer van 1972


Een leven geleden - Jerrad Hoff

Sarah Miller, een ietwat in zichzelf gekeerde jonge vrouw, die dagelijks door de herinneringen aan haar gewelddadige vader wordt achter-volgd, huurt in de zomer van 1972 een strandhuisje op Gasparilla Island.

Het barrière-eilandje in de Golf van Mexico zal echter niet het decor worden van een exotische zonvakantie, maar de plek waar ze in een alles of niets poging wil proberen haar leven weer op de rails te krijgen door de verschrikkingen uit haar jeugd op papier te zetten.

Dan ontmoet ze Evan Bennett, een beginnende advocaat die na een zorgeloze jeugd een gouden toekomst tegemoet gaat bij het advocaten-kantoor van zijn steenrijke ouders in Tampa.

Ondanks hun compleet tegengestelde levens vallen beiden al snel voor elkaar en er ontstaat een diepe liefde tussen hen. Terwijl de dag dat Sarah het eiland weer zal verlaten snel nadert, beginnen beiden met het moment meer te beseffen dat ze niet meer zonder elkaar kunnen.

Het leven heeft echter geheel andere plannen met hen.
Maar wat voorbestemd is, vindt meestal wel een weg…

 

"Haar ogen glimmen, vullen zich met tranen, maar haar gezicht is kalm. Ze zegt niks, niet tegen hem, niet tegen mij. Ze kijkt alleen naar me en glimlacht lief en geruststellend. Ze weet dat ditmaal alleen een wonder haar kan redden. En wonderen bestaan niet, weten we beiden."

Sarah, Een leven geleden

Wat de lezers hebben te zeggen

Heb je het boek ook gelezen en wil je jouw mening delen? Stuur die dan via het contactformulier!

ManuelaPrachtig boek... Een heel bijzonder verhaal, het raakt je en het maakt je nieuwsgierig. Emoties worden heel mooi beschreven, soms zelfs zo mooi dat je zelf ook emotioneel word. Het is hartverscheurend mooi hoe de gevoelens in dit verhaal zitten. Je beleeft het verhaal alsof je Sarah zelf bent. Dit is een van de mooiste boeken of misschien wel het mooiste boek wat ik ooit heb gelezen. Fantastisch, zeker een verfilming waard!!
Manuela
LezerrIk heb dit boek op aanraden van een vriendin gelezen en ik kan niet anders zeggen dan dat het me buitengewoon aangenaam heeft verrast. Niet alleen is het erg goed geschreven, waardoor personages en omgeving als in een film tot leven komen, maar ook het verhaal is heel erg mooi. Het raakt en ontroert, terwijl er ook veel ruimte is voor humor. Eenmaal begonnen met lezen kon ik niet meer stoppen. Een aanrader voor iedereen (vrouwen en mannen) die een mooi en aangrijpend verhaal willen lezen over liefde!
Lezerr
SonjaSophiaDit is een verhaal over ware liefde. Het boek leest als een film en de personages zijn zo uitgewerkt dat je het idee hebt dat je hen in werkelijkheid kent. Het verhaal is ontroerend en krachtig tegelijk en de schrijver heeft dit alles zeer beeldend verteld. Kortom een boek waarin je jezelf kunt verliezen en als het uit is wil je een ticket kopen naar Boca Grande om het met eigen ogen te aanschouwen!
SonjaSophia
nmdjWat een heerlijk boek om te lezen. Mooi geschreven en zo romantisch. Een mooi verhaal waarin je je helemaal in kan verliezen. Ik hoop op een tweede boek van Jerrad Hoff.
nmdj
RubyGailRomantisch, meeslepend. Je waant je in die tijd! Goed geschreven! Een heerlijk boek! Wachten op het volgende boek!
RubyGail
RedhuntIk heb het boek net binnen en in 1 ruk uitgelezen. Wat een mooi verhaal. Erg gedetailleerd beschreven. Schrijver weet waar hij het over heeft. Zeker een aanrader voor iemand die van een goede roman houdt.
Redhunt
Dennis van RooijenGeweldig boek! Leest makkelijk waardoor het moeilijk is om het boek opzij te leggen. Goed en boeiend verhaal. Inmiddels twee keer gelezen. En is de opmerking "sterk spul, hé" wel op zijn plaats.
Dennis van Rooijen
Marloes v/d WerfEchte goede meeslepende verhalen zijn moeilijk te schrijven. Ze worden al snel saai en gaan vervelen. Jerrad Hoff is erin geslaagd om een prachtig boek over echte liefde te schrijven met zo'n meeslepend verhaal dat dit echt van top niveau is. Absoluut geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Je leest het boek alsof je het zelf beleeft. Zo mooi, gedetailleerd en herkenbaar wordt er geschreven en beschreven. Het is een prachtig boek wat je echt gelezen moet hebben. Het verhaal laat je beseffen wat echte liefde is en hoe geweldig mooi dit kan zijn. Dit mag je gewoon echt niet missen!
Marloes v/d Werf
EdithmonaWAUW! Eindelijk weer een mooi ouderwets liefdesverhaal waarin je meegesleept wordt met alle personages. Echte aanrader! Ontroerend geschreven door de auteur! Ik kijk al uit naar t volgende boek!
Edithmona
JudithRHet verhaal bevat veel humor, is tranentrekkend en zo realistisch geschreven dat je gelooft dat het waar gebeurd is. Ook de verschillende plaatsen waar het zich afspeelt worden gedetailleerd beschreven. Na het lezen van dit boek weet je dat ware liefde echt bestaat. Het is een aanrader voor iedereen, ook voor mensen die niet zo vaak boeken lezen zoals ik.
JudithR
ReaderyDit is een heel mooi boek. Het voert je mee in een heftige liefdesgeschiedenis. De schrijver vertelt het ontroerende verhaal uitgebreid en met veel humor. Ook heel geschikt voor mannelijke lezers.
Readery
AnjaAAEen prachtig verhaal. Beeldend geschreven, je waant je in een andere wereld. Een mooie roman om lekker bij weg te dromen. Een aanrader voor iedereen die van mooie verhalen en romantiek houdt.
AnjaAA

"Bijna een jaar later stond ik op een ochtend in de badkamer, starend in de spiegel. Mijn gezicht was dat van iemand zonder hoop, zonder verwachtingen van het leven, van iemand die zojuist had ontdekt dat ze tot haar dood alleen op een verlaten eiland zal verblijven."

Sarah, Een leven geleden
Jerrad Hoff

De auteur


De passie voor bijzondere verhalen heeft Jerrad al vanaf jonge leeftijd. Boeken en films werden verslonden. En dat worden ze nog steeds. Het zelf creëren van verhalen bleek echter een nog aangenamere bezigheid. Om hierbij maximaal te moeten putten uit zijn verbeeldingskracht en creativiteit, geeft hij de voorkeur aan verhalen die zich buiten Nederland afspelen, in omgevingen die hij niet als zijn broekzak kent, en met mensen die hij niet op straat ontmoet of al jarenlang tot zijn vriendenkring rekent.

Doel van het schrijven is lezers vermaken met beeldende vertellingen over alledaagse en vooral niet alledaagse personages die zich in romantische, hartbrekende, ongewone of spannende situaties bevinden. Liefde, conflicten, verdriet, strijdlust, wilskracht, maar ook humor en onverwachte wendingen maken altijd deel uit van zijn verhalen.

Sinds Een leven geleden (waarvan op een dag een vervolg in de pen zit) richt Jerrad zich momenteel op thrillers. Zon van de nacht is het eerste deel van de reeks over de zonderlinge Madeline Dawson, Dag van de zon het tweede deel. Houd deze website in de gaten voor nieuwe publicaties of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Jerrad is vader van twee kinderen en woont in Zoetermeer.

Jerrad Hoff

"Dat weet ik, Sarah. Ik heb ook geen zomerliefde in gedachten, maar eentje voor de rest van ons leven."

Evan, Een leven geleden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en word als eerste geïnformeerd over nieuwtjes, acties en nieuwe boeken. Eenvoudig en makkelijk!

Emailadressen worden alleen gebruikt om te informeren over nieuwtjes, acties, en nieuwe publicaties. Deze worden nooit gedeeld met derden óf gebruikt voor andere doeleinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever spanning?

Zon van de nacht - Jerrad Hoff

"Geen verdriet om het leven dat we niet hebben gehad, maar vier de tijd die ons samen is gegeven."

Evan, Een leven geleden

Een leven geleden kopen

Bestel online of koop/bestel in de boekhandel van jouw keuze

Online

Klik onderaan deze pagina op de bijbehorende gele knop om een ebook of paperback te kopen. Je wordt dan naar de website van boekenbestellen.nl gebracht en kunt o.a. betalen met iDeal, AfterPay, creditcard en Paypal.

Boekhandel

Indien het boek niet voorradig is bij een van de circa 2500 Nederlandse boekhandels, dan kan de boekhandel deze met onderstaande ISBN en gegevens voor je bestellen.

Titel:  Een leven geleden
Auteur:  Jerrad Hoff
Taal:  Nederlands
Uitvoering:  Paperback
Pagina’s:  378
Afmetingen:  145 x 210 mm
Verschijningsdatum:  juni 2018
Druk:  Nieuwe druk
ISBN:  978-90-828-7500-3
Nur: 300, 343

Een leven geleden - ebook en paperback
Jerrad Hoff ©2018 | Website: JHB