Als iedere dag de laatste kan zijn


Dag van de zon - Jerrad Hoff

Dag van de zon is het tweede deel van de thrillerserie over Madeline Dawson en het vervolg op Zon van de nacht.

Op een geheime locatie in de Florida Keys komt Madeline te weten wie de mensen zijn die haar uit Idaho hebben meegenomen en wat haar rol bij hen was. Tijdens het leven dat ze vóór haar geheugenverlies leidde, telde een mensenleven niet en kon iedere dag de laatste zijn.

Hoewel herinneringen ontbreken, is het een leven waarnaar ze terugverlangt.

Dat leven brengt Madeline nu via metropolen en prachtige oorden, over vele hindernissen en langs talrijke doden, naar een levensgevaarlijke plek aan de andere kant van de wereld om een duivels regime ten val te brengen.

Falen zal niet alleen haar eigen dood betekenen, maar ook die van een aanzienlijk deel van de wereldbevolking.

Dan lijkt een persoon uit een ver verleden roet in het eten te gooien…

"Ik ben een moordenares en in tegenstelling tot deze mensen dood ik niet vanwege een hoger doel, niet om de continuïteit en stabiliteit van de wereld te waarborgen. Ik doe wat ik doe omdat ik mensen haat en ze simpelweg graag vermoord."

Madeline, Dag van de zon

"Soms is het beter om te accepteren wie je bent, dan je blijven afvragen waarom je zo bent."

Ephraim, Dag van de zon
Jerrad Hoff

De auteur


De passie voor bijzondere verhalen heeft Jerrad al vanaf jonge leeftijd. Boeken en films werden verslonden. En dat worden ze nog steeds. Het zelf creëren van verhalen bleek echter een nog aangenamere bezigheid. Om hierbij maximaal te moeten putten uit zijn verbeeldingskracht en creativiteit, geeft hij de voorkeur aan verhalen die zich buiten Nederland afspelen, in omgevingen die hij niet als zijn broekzak kent, en met mensen die hij niet op straat ontmoet of al jarenlang tot zijn vriendenkring rekent.

Doel van het schrijven is lezers vermaken met beeldende vertellingen over alledaagse en vooral niet alledaagse personages die zich in romantische, hartbrekende, ongewone of spannende situaties bevinden. Liefde, conflicten, verdriet, strijdlust, wilskracht, maar ook humor en onverwachte wendingen maken altijd deel uit van zijn verhalen.

Sinds Een leven geleden (waarvan op een dag een vervolg in de pen zit) richt Jerrad zich momenteel op thrillers. Zon van de nacht is het eerste deel van de reeks over de zonderlinge Madeline Dawson, Dag van de zon het tweede deel. Houd deze website in de gaten voor nieuwe publicaties of meld je aan voor de nieuwsbrief!

Jerrad is vader van twee kinderen en woont in Zoetermeer.

Jerrad Hoff

"De maan verlicht nu niet alleen de golven, maar ook de vele mitrailleurs en kanonnen die op ons zijn gericht, net als de zwaar bewapende militairen die op de scheepsdekken staan. Met oorverdovend lawaai scheren er twee straaljagers rakelings over ons heen. Nu is er echt geen weg meer terug."

Madeline, Dag van de zon

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en word als eerste geïnformeerd over nieuwtjes, acties en nieuwe boeken. Eenvoudig en makkelijk!

Emailadressen worden alleen gebruikt om te informeren over nieuwtjes, acties, en nieuwe publicaties. Deze worden nooit gedeeld met derden óf gebruikt voor andere doeleinden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever romantiek?

Een leven geleden - Jerrad Hoff

"Net als ik je begin terug te krijgen, ga ik je voorgoed kwijtraken. En zeg alsjeblieft niet dat je serieus denkt dat er een kans bestaat om het te overleven als die avond de hel losbarst."

Deanne, Dag van de zon

Dag van de zon kopen

Bestel online of koop/bestel in de boekhandel van jouw keuze

Online

Klik onderaan deze pagina op de bijbehorende gele knop om een ebook of paperback te kopen. Je wordt dan naar de website van boekenbestellen.nl gebracht en kunt o.a. betalen met iDeal, AfterPay, creditcard en Paypal.

Boekhandel

Indien het boek niet voorradig is bij een van de circa 2500 Nederlandse boekhandels, dan kan de boekhandel deze met onderstaande ISBN en gegevens voor je bestellen.

Titel:  Dag van de zon
Auteur:  Jerrad Hoff
Taal:  Nederlands
Uitvoering:  Paperback
Pagina’s:  340
Afmetingen:  145 x 210 mm
Verschijningsdatum:  augustus 2018
Druk:  Nieuwe druk
ISBN:  978-90-828-7502-7
Nur: 305

Dag van de zon - ebook en paperback
Jerrad Hoff ©2018 | Website: JHB